- Representantes de cooperativas e comunidades nicaraguanas e da Plataforma en Defensa do Monte intervirán neste encontro virtual o 2 de outubro ás 18 horas.
- A actividade xorde do proxecto financiado polo Fondo Galego de Cooperación á ONGD Amigas da Terra e complementarase cunha xornada de plantación.
- A achega de 10.000 euros, canalizada mediante a UNRWA, proporcionará alimentos básicos e auga potable a 289 persoas vulnerables durante un mes.
- A asociación de concellos e deputacións promove unha moción contra o xenocidio cometido por Israel e organizará a visita dunha refuxiada palestina.
A administración local achegou 15.000 euros a garantir o acceso ás aulas e á saúde de centos de nenas e nenos do rural no contexto da pandemia.
continuar- A Rexión de Cacheu dedicou os 10.000 euros recibidos a espallar a prevención e garantir a alimentación de 1.240 familias co apoio de 72 persoas voluntarias
- O Fondo Galego organizou a terceira edición do concurso financiado polo Concello da Coruña para promover os ODS.
- As obras convidan a reflexionar sobre a loita contra a fame, o acceso á auga e as enerxías limpas.
O Fondo Galego organiza na Coruña a segunda edición deste certame co apoio do concello, socio da entidade
continuarA axuda destinouse á provisión de alimentos para a poboación refuxiada saharauí dos campamentos de Tinduf, onde se realizou a distribución segundo criterios de necesidade e urxencia. O esgotamento das reservas de alimentos básicos, especialmente azucre e arroz, obrigara ao Programa Mundial de Alimentos a reducir nun 20% as racións mensuais destinadas á poboación xa a mediados de ano. Ao…
continuarO propósito deste programa iniciado en 2013 era revitalizar a práctica agrícola e contribuír á xestión eficiente e eficaz da escasa auga potable da que dispón o municipio, eminentemente rural, a través do sistema de rego gota a gota. Coa dinamización da agricultura loitouse tamén contra a pobreza e pola seguridade alimentaria, xa que se garantiu que as familias con…
continuarO proxecto procurou promover o desenvolvemento humano sustentable das familias que vivían en comunidades rurais en situación de extrema pobreza da provincia de Ayabaca, baseándose na alfabetización, a promoción da participación social e a equidade de xénero. Á súa vez, instaláronse 180 cociñas eficientes e mellorouse a dieta alimentaria coa creación de 9 hortas e 9 módulos de cuies, a…
continuarO presente proxecto perseguiu mellorar a calidade de vida de 50 nenas do Fogar de Santa María de Huancarama. Para tal fin construíuse unha granxa de cría de animais menores: polos e cuies.
continuar